Woodnotes - Helsinki Design Market 2017

Design Market 2017_mainoskuva.jpg

Woodnotes on jälleen mukana Kaapelitehtaalla Design Marketissa, joka on designin varastomyyntitapahtuma. Meiltä tulee myyntiin mm. paperinarumattoja, k tuoleja, tyynyjä, kattaustekstiilejä ja pientuotteita. Meidän myyntipaikkamme on nro 93 Kaapelitehtaan C-rapun sisäänkäynnin lähellä ikkunaseinustalla.
Avoinna la 9.9 .- su 10.9. klo 11-18 I Osoite KAAPELITEHDAS, Tallberginkatu 1 C, Helsinki

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Woodnotes is participating in the Design Market – Helsinki Design Week which is the biggest design stock sale in the Nordic countries and one of the most popular events during the Helsinki Design Week programme. We will sell e.g. paper yarn carpets, furniture, cushions and accessories.
Open Sat 9th - Sun 10th of September, 11 am – 6 pm KAAPELITEHDAS, Helsinki

WELCOME!

 

Learn more about Helsinki Design Week programme