Woodnotes novelties 2018..Woodnotesin uutuudet 2018

sanfrancisco-w3441.jpg

....The San Francisco carpet’s design is an asymmetrical combination of different vertical and horizontals stripes and squares creating a relaxed and easy atmosphere in the interior. A big size 330x450 cm San Francisco carpet col. nutria-stone providing a background for the rest of the black furnishing. Siro+ and Siro+ with armrests chairs finished with stained black around the black table are design by Raffaella Mangiarotti & Ilkka Suppanen. ..San Francisco matto on yhdistelmä erilaisista pysty- ja vaakasuorista raidoista ja alueista, jotka luovat rentoa ja luontevaa tunnelmaa sisustukseen. Suurikokoinen 330x450 cm San Francisco matto väriyhdistelmä nutria-kitti luo taustan muulle mustalle sisustukselle. Mustat Siro+ ja käsinojalliset Siro+ tuolit mustan pöydän ympärillä ovat Raffaella Mangiarottin & Ilkka Suppasen suunnittelemat. ....


Two-toned San Francisco paper yarn carpets..Kaksiväriset San Francisco paperinarumatot


Two-toned Road paper yarn carpets..Kaksiväriset Road paperinarumatot


Cloud blind fabric..Cloud verhokangas


Twiggy table in black..Twiggy pöytä mustana


Siro+ bar stool..Siro+ baarituoli


Outdoor My lounge chair..My säkkituoli ulkokäyttöön

my_outdoor-w3709.jpg

....My lounge chairs upholstered Woodnotes novelty Saimaa fabric and specific moist proof inner material provides especially outdoor use e.g. terrace, balcony and pool area. .. My säkkituolit verhoiltuna Woodnotesion uutuuskankaalla Saimaa ja kosteuden kestävällä sisusmateriaalilla sopivat erityisesti ulkotilakäyttöön esimerkiksi terasseille, parvekkeille ja uima-allasaluille. ....

Link to Outdoor My and Saimaa fabric collection


QUILTED BED HEADBOARD..TIKATTU SÄNGYNPÄÄTY

QUILTED BED HEADBOARD_woodnotes.jpg

....Woodnotes lightly padded headboard is simple, but not boring. Its beautiful checkered structure and slender appearance together with unique Sand paper yarn cotton upholstery fabric is soft, relaxed and natural. ..Woodnotesin kevyesti topattu sängynpääty on yksinkertainen, mutta ei tylsä. Sen kauniisti ruudutettu rakenne yhdistettynä ainutlaatuiseen Sand paperinarupuuvillakankaaseen antavat sille pehmeän, rennon ja luonnollisen ulkonäön. ....

Link to the Quilted Bed Headboard info