Summer feelings..Kesätunnelmia

Woodnotes outdoor.jpg

....Over the years, we have often been asked if it would be possible to get carpets for outdoor use, something in our signature minimalistic style. We are happy to finally introduce to you our outdoor carpet collection: Lake, Pond, Rain and River ready to enjoy the sun. ..Meiltä on vuosien varrella usein kysytty, emmekö voisi tehdä ulkokäyttöön sopivia mattoja omalla minimalistisella tyylillämme? Meillä on viimein River, Rain, Lake ja Pond mattokokoelma valmiina ulos aurinkoon. Ilolla esittelemme nyt ensimmäisen Outdoor mattokokoelmamme.....

....Woodnotes outdoor carpets are suited for all moist and humid conditions. The material is intended especially for outdoor use e.g. terrace, balcony and pool area.

The Woodnotes outdoor carpet has a soft feel and is transpiring therefore ideal for leisure living. The surface of the outdoor carpet is smooth and it’s structure is tight. The colors and patterns are neutral, so they fit nicely with variety of summer furniture and terrace materials. The outdoor carpets offer high colour fastness against sunlight and are also resistant to sea and swimming pool water. ..Woodnotes ulkotilanmatot sopivat kaikkiin kosteisiin olosuhteisiin. Kosteuden kestävä materiaali mahdollistaa maton käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla. Woodnotesin ulkotilanmaton tuntu on pehmeä ja siksi se on ihanteellinen vapaa-ajan käyttöön. Outdoor maton pinta on sileä ja rakenne tiukka. Mattojen värit ja kuviot ovat neutraalit, joten ne sopivat hyvin yhteen monenlaisten kesäkalusteiden ja terassimateriaalien kanssa. Kosteuden kestävyyden lisäksi matolla on värien korkea auringonvalon kestävyys ja matto kestää sekä meriveden suolaisuuden että uima-altaan kloorin. ....

....Have a closer look at River, Rain, Lake and Pond outdoor carpets. ..Tutustu tarkemmin River, Rain, Lake ja Pond ulkotilamattokokoelmaan. ....

....River carpet has narrow stripes and dark ends. ..River matossa on kapeat raidat ja tummat päädyt. ....

....The surface of the Rain design ripples smoothly like a summer rain. ..Rain maton pinta väreilee hennosti lankaraidoituksella kuin kesäsade.....

....Lake carpets unicoloured surface starts and ends with a two-toned striping; like a calm lake and a bed of reeds. ..Lake mallissa on yksivärinen pinta joka alkaa ja päättyy kaksiväriseen osuuteen: kuin tyyni järven pinta ja rantakaislikko. ....

....The Pond-carpet is divided into two clear sections, the beach and the water. The colors are reverse on the backside of the carpet. One carpet, two options. ..Pond-matto jakautuu kahteen väripintaa, rantaan ja veteen. Värit vaihtavat paikkaa käänteisesti maton eri puolilla. Yksi matto, kaksi mahdollisuutta.....

River 15504030 graphite-pearl grey outdoor carpet, size 170x240 cm.

River 15504030 graphite-pearl grey outdoor carpet, size 170x240 cm.

....The material is 100% polypropylene fiber. It has high colour fastness against sunlight. The material is washable and 100% recyclable. Carpets are supplied to order. The maximum width is 170 cm and the maximum length 10 m. Carpets with sewn edges and fringes are designed for reversible use. Other finishing options e.g. backing and border ends are available on request. ..Matto on 100% polypropeenikuitua. Väreillä on erittäin hyvä auringonvalonkesto. Materiaali on pestävä ja 100% kierrätettävissä. Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 170 cm ja maksimipituus 10 m. Päätyhapsulliset ja reunaommellut matot ovat molemmin puolin käytettäviä. Tiedustele muita viimeistelyvaihtoehtoja esim. pohjausta ja päätykanttausta.....

Outdoor Roo lounge chairs upholstered with Woodnotes Saimaa outdoor fabric col. natural white.

Outdoor Roo lounge chairs upholstered with Woodnotes Saimaa outdoor fabric col. natural white.

....Don’t forget the comfortable Outdoor My and Roo lounge chairs. The My and Roo Lounge chairs are now available as an outdoor option. These astonishingly comfortable pieces, made of Woodnotes Saimaa outdoor fabric and a unique moisture-proof inner material, are especially durable for extended outside use. The subtle tones of the Saimaa outdoor upholstery fabrics go perfectly with the Woodnotes outdoor carpets.  An essential addition to any terrace, balcony or pool area, My's and Roo’s cozy and beautiful ”big hug like” design make these a great indoor pieces as well, easily relocated with the change of the seasons to create the perfect lounging experience no matter the weather. ..Ethän unohda viihtyisiä ja ajattomia Outdoor My- ja Roo-säkkituoleja! My ja Roo säkkituolit ovat nyt saatavilla ulkokäyttöön. Säkkituolit ovat istuinmukavuudeltaan miellyttävät ja ne on valmistettu Woodnotesin Saimaa-ulkoverhoilukankaasta ja erityisesti kosteutta kestävästä sisusmateriaalista. Saimaa-verhoilukankaiden hillityt värit sopivat erinomaisesti yhteen Woodnotes-mattojen kanssa. Rennot Outdoor My ja Roo lisäävät mukavuutta mihin tahansa terassille, parvekkeelle tai uima-allasalueelle. Säkkituolien syliinsä kutsuva kaunis muotoilu tekevät siitä loistavan rentoutumispaikan myös sisäkäyttössä. Outdoor My ja Roo sopeutuvat siis helposti vuodenaikojen muutoksille luoden täydellisen oleskelukokemuksen säästä riippumatta. ....

Finland in the summer. ..Suomi kesällä.

Finland in the summer. ..Suomi kesällä.

....Summer greetings from Woodnotes. ..Kesäterveisin, Woodnotes....