Habitare 2018 notes.. Muistiinpanoja Habitaresta 2018

Twiggy oak table size 66,5x66,5x38,5 cm, stained black Twiggy table size 44x44x4,5 cm, Siro+ with and without armrest, hand knitted Veil curtains and our new wool carpet. ..Twiggy tammipöytä koko 66,5x66,5x38,5 cm, musta Twiggy pöytä koko 44x44x4,5 cm, musta Siro+ tuoli käsinojalla ja ilman, käsinneulottu Veil-verho ja uusi villanukkamattomme.

Twiggy oak table size 66,5x66,5x38,5 cm, stained black Twiggy table size 44x44x4,5 cm, Siro+ with and without armrest, hand knitted Veil curtains and our new wool carpet. ..Twiggy tammipöytä koko 66,5x66,5x38,5 cm, musta Twiggy pöytä koko 44x44x4,5 cm, musta Siro+ tuoli käsinojalla ja ilman, käsinneulottu Veil-verho ja uusi villanukkamattomme.

Habitare Interior, Design and Furniture fair is the most important and largest yearly design event in Finland. Habitare 2018, Helsinki offers experiences and ideas on interior decoration and look of spaces, especially homes. Woodnotes also partisipated to the fair. Have a closer look at our notes from Habitare. ..Huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare on kaikista tärkein ja suurin yksittäinen designtapahtuma Suomessa. Habitare tarjoaa kokemuksia ja ideoita sisustamiseen sekä erityisesti kotien tilaratkaisuihin. Habitare on myös kohtaamispaikka sisustuksen ammattilaisille. Woodnotes oli mukana messuilla. Tutustu muistinpanoihimme messuosastomme tunnelmista.

Habitare 2018_Woodnotes-osasto_koko_1.jpg

The atmosphere and product presentation at Woodnotes stand was pretty atractive light. There was two section at our stand: indoor and outdoor. ..Woodnotesin osastolla tunnelma ja tuotteiden esillepano oli kutsuvan valoisa ja kevyt. Osastomme oli jaettu kahteen osioon: sisä- ja ulkotilaan.

We had a selection of our paper yarn carpet (e.g. San Francisco carpet) collection, wooden furniture (Siro+ chairs and Twiggy tables), Cloud blinds and some wool carpet novelties at the Indoor section. Our colour palette was soft earthy. The material palette was perfect paring of paper yarn and wood. ..Esittelimme otannan paperinarumattokokoelmastamme (mm. San Francisco matto). puuhuonekaluistamme (Siro+ tuolit ja Twiggy pöydät), Cloud-verhoista ja muutamasta villanukkamattouutuudestamme sisätilakokonaisuudessa. Meidän väripalettimme oli pehmeän maanläheinen. Materiaaleissa paperinaru ja puu muodostivat täydellisen parin, jota villa pehmensi.

At the Outdoor section we presented our outdoor carpet collection, Saimaa upholstery fabric and Saimaa upholstered My lounge chairs as well as the especially for outdoor use designed knitted throws and cushions. All the Woodnotes outdoor products are suited for all time to time moist and humid conditions. The material is intented especially for outdoor use e.g. terrace, balcony, spa and pool area. The Woodnotes outdoor textiles have a soft feel and are transpiring therefore ideal for leisure living. The design make these a great indoor pieces as well. ..Ulkotilakokonaisuudessa esittelimme ulkotilaan sopivat matot, Saimaa verhoilukankaan ja sillä verhoillut My säkkituolit sekä ensiesittelyssä erityisesti ulkotilakäyttöön suunnitellut neulepeitot ja -tyynyt. Kaikki Woodnotesin Outdoor / ulkotilakokoelman tuotteet sopivat kosteudelle aika-ajoin altistuviin olosuhteisiin. Kosteuden kestävä ja homehtumaton materiaali mahdollistaa näiden tuotteiden käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla, spa- ja uima-allasalueilla. Ulkotilatekstiiliemme tuntu on pehmeä ja siksi ne ovat ihanteelliset vapaa-ajan käyttöön. Nämä tuotteet sopivat myös sisäkäyttöön.


Thank you all for visiting our stand at Habitare 2018, it was lovely to see you! ..Kiitos kaikille Habitaressa osastollamme vierailleille, oli ihana nähdä!