Milan 2019 notes..Merkintöjä Milanosta 2019

Woodnotes has been participated at the Milan Fair every year since 1998. So, this was Woodnotes’s 22nd time in Milan and Woodnotes set up a 100-square-meter stand in Milan, which was larger than ever before. Ulla Koskinen has designed and styled the stand.


Woodnotes on ollut Milanon messuilla mukana joka vuosi vuodesta 1998 lähtien, jolloin yritys oli tapahtuman ainoa suomalaisedustaja. Tämä oli siis Woodnotesin 22. kerta Milanossa ja Woodnotesin osasto oli suurempi kuin koskaan aiemmin: osasto oli 100 m2. Osaston suunnittelusta ja stailauksesta vastasi Ulla Koskinen.

According to Mikko Puotila, founder and CEO of Design Company Woodnotes, Salone del Mobile has always been the design industry's most important annual event, but in recent years it has become an even more important international forum. "In Milan, you will meet the whole world, where Finns and Mexicans, as well as Swedes and Argentines, will meet. This is very comprehensive and allows you to create contacts in many places." However, according to Puotila, the focus of the fair to introduce novelties to old and new contacts. – “We reached both resellers, architects, the press and interior designers.”


Design yritys Woodnotesin perustajan ja toimitusjohtajan Mikko Puotilan mukaan Salone del Mobile on aina ollut alan tärkein vuosittainen tapahtuma, mutta viime vuosina siitä on tullut vielä tärkeämpi kansainvälinen foorumi. Puotila toteaa: "Milanossa tapaa koko maailman. Siellä kohtaavat suomalaiset ja meksikolaiset sekä ruotsalaiset ja argentiinalaiset. Otanta on hyvin kattava ja mahdollistaa kontaktien luomisen moneen paikkaan." Milanon messut ovat tärkeä kohtaamispaikka esitellä tuoteuutuuksia vanhoille ja uusille kontakteille. Messuilla kohtasimme niin jälleenmyyjiä, arkkitehtejä, lehdistöä kuin sisustusarkkitehtejä ja -suunnitelijoita.

Woodnotes presented five new products at this spring's fair. Three new mats: handmade wool carpets Grid and Uni, Hanna Korvela's hand-woven cotton pads Duetto and Piccolo and the outdoor Saimaa outdoor carpets and upholstery collection. Also new are the Laveri bench designed for indoor and outdoor spaces by Ulla Koskinen, the Magazine rack and a dining table to Twiggy table collection design by Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen and especially for outdoor designed knitted Garden throws and cushion by Minna Ahokas


Woodnotes esitteli tämän kevään messuilla viisi uutuustuotettaan. Kolme uutta mattosarjaa: käsin solmitut villamatot Grid ja UniHanna Korvelan käsinkudotut puuvilla-paperinarumatot Duetto ja Piccolo sekä ulkotiloihin soveltuva Saimaa outdoor -kokoelma. Uutuuksia olivat myös Ulla Koskisen suunnittelema sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Laveri-penkki, Raffaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen lehtiteline ja Twiggy pöytäsarjaan kuuluva ruokapöytä ja erityisesti ulkotiloihin Minna Ahokaan suunnittelemat neulotut Garden peitot ja tyynyt.

GRID AND UNI HAND KNOTTED WOOL CARPETS

Made of 90% pure new wool and 10% cotton, the hand knotted carpet collection has two designs, plain /monochrome Uni and two-toned web-like Grid. The carpets combine the softness of New Zealand sheep's wool and the special long fiber of Sardinia sheep's wool in a fine way. The colour palette is soft earthy. Please take a closer look at the Uni and Grid wool carpet collections.


GRID JA UNI KÄSINSOLMITUT VILLAMATOT

Käsinsolmittujen villamattojen kokoelman muodostaa kaksi mallia, yksivärinen Uni ja kaksivärinen verkkokuvioinen Grid. Matoissa on 90% puhdasta uutta villaa ja 10% puuvillaa. Matoissa yhdistyy hyvällä tavalla Uuden-Seelannin pehmeä ja Sardinian pitkäkuituinen lampaan villa. Malliston värit ovat pehmeän maanläheiset. Täältä löydät Uni ja Grid matoista lisätietoa.

DUETTO AND PICCOLO COTTON PAPER YARN CARPETS
The Duetto and Piccolo rugs are hand woven in Finland. The materials are harmonic duet of cotton and paper yarn. They combine the best qualities of both materials. Paper yarn gives the rugs body and rhythm, cotton brings warmth and softness. Please take a closer look at the Duetto and Piccolo collections.


DUETTO JA PICCOLO PUUVILLAPAPERINARUMATOT

Duetto ja Piccolo matot ovat Suomessa käsinkudottuja. Puuvilla ja paperinaru muodostavat materiaalidueton. Yhdistelmä tuo esille molempien materiaalien parhaimmat ominaisuudet: paperinaru antaa matolle ryhdin ja rakenteen, puuvilla lämmön ja pehmeyden. Tutustu tarkemmin Duetto ja Piccolo kokoelmiin.

OUTDOOR CARPETS

Woodnotes outdoor carpets are suited for all moist and humid conditions and for indoor use. The material, 100% polypropylene fiber, is intended especially for outdoor use e.g. terrace, balcony and pool area. Polypropylene warms like wool and is transpiring. The Woodnotes outdoor carpets have a soft feel and are transpiring therefore ideal for leisure living. In addition to resistance to abrasion, the Woodnotes outdoor carpet offers high color fastness against sunlight and are also resistant to sea and swimming pool water. The colors and patterns are neutral, so they fit nicely with variety of outdoor furniture and terrace materials. The material is washable and 100% recyclable. Link to the Outdoor carpet collection.


ULKOTILAN MATTO

Woodnotes ulkotilanmatot sopivat kaikkiin kosteisiin olosuhteisiin sekä sisäkäyttöön. Kosteuden kestävä materiaali, 100% polypropeeni, mahdollistaa maton käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla. Woodnotesin ulkotilanmaton tuntu on pehmeä ja siksi se on ihanteellinen vapaa-ajan käyttöön. Kosteuden kestävyyden lisäksi matolla on värien korkea auringonvalon kestävyys ja matto kestää sekä meriveden suolaisuuden että uima-altaan kloorin. Malliston värit ovat neutraaleja ja värit sopivat monien ulkokalusteiden ja terassimateriaalien kanssa hyvin yhteen. Mattomateriaali on vesipestävä ja 100% kierrätettävissä. Tutustu ulkotilan mattoihin täältä tarkemmin.

LAVERI BENCH

Laveri is a versatile furniture for indoor and outdoor use. Wooden bench is beautiful as a big seat or a low table. It is easy to change it to comfortable daybed or sofa with big cushions and mattress. Please take a closer look at the Laveri bench.


LAVERI PENKKI

Laveri on monipuolinen kaluste sekä sisä- että ulkokäyttöön. Puinen penkki toimii kauniisti sekä isona istuimena kuin matalana pöytänä. Laveri muuntautuu helposti mukavaksi leposohvaksi isoilla tyynyillä ja patjalla. Tutustu Laveri penkkiin paremmin täältä.

GARDEN OUTDOOR TEXTILES
The Garden cushion and Garden throw are designed to bring texture and cosiness to the living units, both indoor and outdoor furniture groups. The material for the Garden textiles, 100% polypropylene fiber, is especially designed for outdoor use for example on patios, gardens and balconies. The material is carefree, weatherproof, quick-drying and machine washable. The knitted Garden cushion has an interesting, stylized ornamental three-dimensional surface. The Garden throw can be used to get cover from the sun as well as the coolness of the summer night. The knitting technology gives the Garden throw a delicate structure, fluffiness and relaxed feel. Please take a closer look at the Garden cushions and Garden throw.


GARDEN-TERASSITEKSTIILIT

Garden-tyynyt ja -peitot on suunniteltu siten, että ne elävöittävät ja tuovat kodikkuutta sekä sisä- että ulkokalusteryhmiin. Garden-tekstiilien materiaali, 100% polypropeenikuitu, ja tekstiilit on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, esimerkiksi patio, puutarha ja parveke käyttöön. Materiaali on huoleton, säänkestävä, nopeasti kuivuva ja konepestävä. Garden-tyynyssä on mielenkiintoinen, tyylitellyn koristeellinen kolmiulotteinen neulepinta. Garden-peitolla voi suojautua auringolta ja kesäyön viileydeltä. Neulos antaa Gardenille herkän rakenteen, kuohkeutta ja rennon ulkonäön. Katso tarkemmat tiedot Garden-tyynyistä ja -peitoista.

TWIGGY DINING TABLE

Twiggy high dining table was first time on show in Milan and it attracted a lot of positive attention. Twiggy dining table is a newest member to the Twiggy table family. The Twiggy dining table is a visually light, but physically due to the thick glass top very heavy table. The table will be come late autumn to the production. Size 90,5 x 260,5 x 75 cm. Please take a closer look to the smaller Twiggy tables.


TWIGGY RUOKAPÖYTÄ

Korkea Twiggy ruokapöytä oli Milanossa ensiesittelyssä ja se keräsi osakseen paljon myönteistä huomiota. Twiggy ruokapöytä on Twiggy pöytäperheen uusin jäsen. Twiggy ruokapöytä on visuaalisesti kevyt, mutta fyysisesti hyvin painava paksun lasikantensa takia. Pöytä on tulossa myöhemmin syksyllä tuotantoon. Koko 90,5 x 260,5 x 75 cm. Täältä löydät pienemmistä Twiggy pöydistä tietoa.

MAGAZINE RACK
The new Woodnotes Magazine Rack keeps newspapers and magazines in god order. The frame is oak and available also in black. The bag is made of woven paper yarn fabric and available in eight colours. Please take a closer look at the Magazine rack.


LEHTITELINE

Woodnotesin uusi lehtiteline pitää sanoma- ja aikakausilehdet hyvässä ojennuksessa. Telineen runko on tammea ja se on saatavilla myös mustaksi petsattuna. Telineen kassiosa on paperinarukangasta ja siitä värivaihtoehtoja on 8. Tutustu tuotteeseen paremmin täältä.


Thank you all for visiting us in Milan!

Kiitos teille kaikille, jotka vierailitte luonamme Tukholmassa!