Stockholm 2019 notes..Merkintöjä Tukholmasta 2019

There was two section at our stand: indoor and outdoor. / Osastomme oli jaettu kahteen alueeseen: sisä- ja ulkotilaan.

Woodnotes presented its 2019 collection at the Stockholm Furniture and Light Fair in February. After years of break, we returned to the fair in Stockholm. There was a very nice atmosphere at the fair and a lot of nice encounters with the interior architects, dealers, designers, journalists, design movers and shakers. We felt we were welcome, even awaited. Stand styling and design by Ulla Koskinen. Photos by Andrea Bartoluccio and Woodnotes


Woodnotes esitteli 2019 kokoelmansa Tukholman huonekalu ja valaisin messuilla helmikuussa. Messuilla oli todella hyvä ilmapiiri ja meillä oli paljon hyviä kohtaamisia sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden, jälleenmyyjien, designereiden, sisustustoimittajien ja moninaisten design vaikuttajien kanssa. Osaston suunnittelu ja stailaus Ulla Koskinen. Kuvat Andrea Bartoluccio ja Woodnotes

Magnolia branches were full of buds in our stand at the beginning of the fair and during the week the flowers opened totally before wilted finally.


Magnolian oksat olivat täynnä kukkanuppuja messujen alkaessa ja viikon aikana ne avautuivat täyteen kukoistukseensa ja lopulta kuihtuivat.

We presented our new hand knotted wool carpets, Grid and Uni. Narrow Swivel k lounge chair on the left is already our classic and design by Harri Koskinen. / Esittelimme käsin solmitut villamatto uutuudet, Grid ja Uni. Kapea pyörivä k tuoli vasemmalla on jo yksi klassikoistamme ja sen on suunnitellut meille Harri Koskinen.

We introduced our new wool carpet collection. Made of 90% pure new wool and 10% cotton, the hand knotted carpet collection has two designs, plain/monochrome Uni and two-toned web-like Grid. The color palette is soft earthy, colors are natural sheep wool colors that have not been chemically dyed. Have a closer look at the Grid and Uni collections. Grid and Uni carpets design by Ritva Puotila and Woodnotes design team.


Esittelimme uuden villamattokokoelmamme. Käsinsolmittu, kaksivärinen ja verkkokuvioitu Grid-matto ja yksivärinen Uni-matto ovat 90% villaa ja 10% puuvillaa. Värivalikoima on pehmeän maanläheinen ja värit ovat aitoja lampaan villan värejä, joten värejä ei ole kemiallisesti värjätty. Tarkastele Grid ja Uni -kokoelmaa tarkemmin täältä. Grid ja Uni matot on suunnitelleet Ritva Puotila ja Woodnotes design tiimi.

A view to the indoor section. There is four Grid and four Uni color options in our new wool carpet collection. / Näkymä osastomme sisätilaosioon. Täällä olivat esillä mm. uutuus villamattojemme Grid ja Uni värivaihtoehdot.

Hand woven rug Duetto is cotton and paper yarn. / Duetto on käsinkudottua puuvillaa ja paperinarua.

Woodnotes has acquired Finnish Hanna Korvela Designs’ business operations and will continue the manufacture, marketing and sales of high-quality Hanna Korvela rugs. The business operations transferred to Woodnotes in October 2018.

The Duetto and Piccolo rugs are hand woven in Finland. The materials are a harmonic duet of cotton and paper yarn. They combine the best qualities of both materials. Paper yarn gives the rugs body and rhythm, cotton brings warmth and softness. The rug’s three-dimensional surfaces are lively and feel firm to the touch. The rugs are produced in custom sizes and the maximum width is 350 cm. The Duetto and Piccolo rugs are designed for reversible use. There are four paper yarn colors and several cotton colors available.

Duetto rug was Hanna Korvela Design’s international breakthrough, and it was awarded with Red Dot: Best of the Best award in 1997. Duetto rug design by Hanna Korvela.


Woodnotes on ostanut suomalaisen Hanna Korvela Designin liiketoiminnan ja jatkaa Hanna Korvelan korkealaatuisten mattojen tuotantoa, markkinointia ja myyntiä. Liiketoiminnan siirto Woodnotesille tapahtui lokakuussa 2018.

Duetto ja Piccolo matot ovat Suomessa käsinkudottuja. Puuvilla ja paperinaru muodostavat keskenään materiaalisen harmonian ja tuovat toisistaan esille parhaimmat puolet: Paperi antaa matolle ryhdin ja rytmin, puuvilla tuo lämmön ja pehmeyden. Mattojen kolmiuloitteinen pinta on elävä ja tuntu on kiinteä. Matot kudotaan asiakkaan mattomittojen mukaan ja maksimi leveys on 350 cm. Duetto ja Piccolo matot on suunniteltu molemmin puolin käytettäväksi. Mallistossa on neljä paperinaruväriä ja useita puuvillavärejä.

Duetto matto toi Hanna Korvela Designille kansainvälisen läpimurron ja se palkittiin Red Dot: Best of the Best kilpailussa 1997. Duetto maton on suunnitellut Hanna Korvela.

Woodnotes Twiggy oak tables and Siro+ chairs together with New York paper yarn carpet on the wall and Duetto (Hanna Korvela Design) cotton paper yarn carpet on the floor. / Woodnotesin Twiggy-pöydät ja Siro+ tuolit yhdessä seinälle ripustetun New York paperinarumaton ja lattialle sijoitetun Duetto (Hanna Korvela Design) kanssa.

Now one clear trend in interior architecture and design is the growing interest in wood. We do not do design at Woodnotes according to the trends, but it was very nice to note our collection was absolutely timely.


Yksi selkeä sisustus- ja muotoilutrendi on kasvava kiinnostus puun käyttöön. Me emme tee Woodnotesilla designia trendien mukaan, mutta oli erittäin kiva huomata, kuinka todella ajankohtainen kokoelmamme juuri nyt on.

Twiggy tables family together with Duetto rug. / Twiggy pöytäperhe yhdessä Duetto maton kanssa.

The visually and physically light structure of the three small Twiggy tables collection is a beautiful play of oak sticks, visible through the transparent glass top. Twiggy table is multifunctional, and the frame is oak polished with wax.Twiggy tables design by Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen.


Twiggyt ovat pieniä, visuaalisesti ja fyysisesti kevyitä sivupöytiä. Pöydän rakenne on lasitason alta näkyvä tammikeppien kaunis leikki. Twiggy-pöytä on monikäyttöinen ja runko on käsitelty vahalla. Twiggy-pöydät on Raffaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelemat.

Woodnotes Siro+ bar stools together with Grid hand knotted wool carpet on the floor. / Woodnotesin Siro+ baarituolit yhdessä lattialla olevan käsin solmitun Grid villamaton kanssa.

The Siro+ bar stool is beautifully proportioned high stool with a backrest lowered as if it was a handle. It’s made of oak and finished with a polished wax or stained black. The footrest is brass or black painted metal. Siro+ bar stools design by Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen.


Siro+ baarituoli on kauniit mittasuhteet omaava korkea jakkara, jonka matala selkänoja toimii kuin kahva. Tuoli on tammea ja viimeistelyvaihtoehtoina on valittavissa joko lakattu tai musta petsaus.  Jalkatuki on messinkiä tai mustaksi maalattua metallia. Siro+ baarituolit on Raffaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelemat.

The frame of the Magazine Rack consists of six removable parts, which makes it possible to ship the item in an economical and ecological flat package. / Lehtitelineen rakenne koostuu kuudesta irto-osasta, jotka mahdollistavat lähettämisen ekonomisean ja ekologisena litteän pakettina.

The new Woodnotes Magazine Rack keeps newspapers and magazines in good order. The frame is oak and available also in black. The bag is made of woven paper yarn fabric and available in several colors. You can find the fabric options here. Design by Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen.


Uusi Woodnotesin Magazine Rack-lehtiteline pitää sanomalehdet ja aikakausilehdet ojennuksessa. Runkorakenne on tammea ja se on saatavilla myös mustana. Kassi on kudottua paperikangasta ja siitä on useita värivaihtoehtoja. Löydät kankaiden värit täältä. Lehtiteline on Raffaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelema.

Our Outdoor collection section. / Osastomme ulkotilamalliston alue.

Outdoor My lounge chair is ideal for terrace, balcony and pool area. It suits also indoor use as well, because the Saimaa upholstery fabric has a soft feel and is transpiring therefore ideal for comfortable seating. / Ulkotilaan sopivat My säkkituolit sopivat mainiosti terassille, parvekkeelle ja uima-allasalueelle. My sopii myös yhtä hyvin sisäkäyttöön, sillä Saimaa verhoilukankaan tuntu on pehmeä ja mukava.

My lounge chairs are designed for casual, relaxed seating for indoor and outdoor use. Saimaa fabric and specific moist proof inner material is intended especially for outdoor use e.g. terrace, balcony and pool area. The Saimaa upholstery fabric has a soft feel. My lounge chair design by Ulla Koskinen and Saimaa fabric design by Ritva Puotila and Woodnotes design team.

Woodnotes outdoor carpet offers high colour fastness against sunlight and are also resistant to sea and swimming pool water. The colour options are neutral. Have a closer look at the Outdoor carpet collection. Outdoor carpets design by Woodnotes design team.


My säkkituolit on suunniteltu rentoon lojumiseen ja oleskeluun niin sisällä kuin ulkona. Saimaa kangas ja erityinen kosteuden kestävä sisusmateriaali mahdollistavat etenkin säkkituolin ulkokäytön esim. terassilla, parvekkeella ja uima-allasalueella. Saimaa-ulkotilakankaassa on pehmeä tuntu. My säkkituolin on suunnitellut Ulla Koskinen ja Saimaa kangas on Ritva Puotilan ja Woodnotes design tiimin suunnittelema.

Woodnotes ulkotilan matoilla on värien korkea auringonvalon kestävyys ja matot kestävät sekä meriveden suolaisuuden että uima-altaan kloorin. Malliston värit ovat neutraaleja. Pääset tutustumaan tarkemmin ulkotilan mattokokoelmaamme täältä. Ulkotilamattokokoelman on suunnitellut Woodnotesin design tiimi.

Laveri bench and knitted Outdoor Throw. / Laveri-penkki ja ulkotilakäyttöön sopiva neule.

Laveri is a versatile furniture for indoor and outdoor use. Wooden bench is beautiful as a big seat or a low table. It is easy to change it to comfortable daybed or sofa with big cushions and a mattress. Stable construction is made from larch or pine. Sizes are 80x200x37 and 52x200x37 cm. Design by Ulla Koskinen.


Laveri on sopiva sekä ulko- että sisäkäyttöön. Puinen penkki on kaunis niin isona istuimena kuin matalana pöytänä. Laveri on muunneltavissa helposti mukavaksi leposohvaksi isoilla tyynyillä ja patjalla. Vahva runko on joko lehtikuusta tai mäntyä. Kokovaihtoehdot 80x200x37 ja 52x200x37 cm. Laverin on suunnitellut Ulla Koskinen.

San Francisco paper yarn carpet col. nutria-black on the wall and Siro+ bar stools looks nice together. / Seinällä on San Francisco paperinarumatto väri: nutria-musta ja Siro+ baarituolit näyttävät hyvältä yhdessä.


Thank you all for visiting us in Stockholm!

See you again in Milan SALONE DEL MOBILE 2019 - S.Project - Pavillion 22 Stand A31

Kiitos teille kaikille, jotka vierailitte luonamme Tukholmassa! 

Nähdään taas Milanossa SALONE DEL MOBILE 2019 - S.Project - Pavillion 22 Osasto A31